Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Преппі стайл: 7 базових елементів аристократичної елегантності

11. 09. 2019

Цієї осені та взимку в моді манірні образи в стилі preppy. Вони уособлюють впевненість, цілеспрямованість і високий статус, тому ідеально підходять під запити навчальних закладів і консервативних офісів. У цій статті ми розповімо про 7 базових елементів популярного стилю «золотої молоді», які додадуть трохи аристократичної елегантності у ваші сучасні аутфіти.

 

Що таке «preppy style»

Образ успішного інтелектуала часто асоціюється з формою елітних американських коледжів. Причиною є стиль preppy, який з'явився в 50-і роки. Спочатку це була обов'язкова шкільна уніформа престижних підготовчих шкіл для учнів з поважних заможних сімей. Вона по-новому інтерпретувала діловий стиль, роблячи його більш цікавим і розкішним.

Переваги стилю «преппі»:

1. Завжди елегантний стильний аутфіт.

2. Одяг з якісних натуральних матеріалів.

3. Комфортні і практичні наряди в будь-яку пору року.

4. Зовні створює охайний і успішний образ.

5. Універсальні образи для навчання, роботи і відпочинку.

 

Назва походить від англійського «pre-college preparatory» - що означає «підготовчий», «попередній». Це вказувало на підготовку фінансово забезпечених дітей до вступу в престижні університети Америки, що входять до Ліги Плюща. У сленговій мові словосполучення скоротили до «preppy». Особливостями стилю, а пізніше і цілої субкультури стали акуратність, елітарність і практичність.

 

https://ricci.com.ua/tkan-art.192-gg765192-gg765
Твід 192/gg765
https://ricci.com.ua/tkan-art.192-mr670192-mr670
Костюмна вовна 192/MR670

Топ-7 найпопулярніших речей в стилі преппі

Зовні комплекти одягу в стилі preppy виглядають як комбінація ділового стилю, шкільної форми і smart casual. У класичному вигляді це виключно брендові речі з дорогих тканин, які завжди в моді: бавовна, шерсть, кашемір, твід, віскоза, мохер. Дорогий одяг від модних брендів був запорукою тканини виняткових властивостей та ідеального крою. Зараз же для бездоганної якості виробів досить знайти хорошого кравця і купити натуральну італійську тканину в інтернет-магазині «Stella Ricci».

 

1. Жакети і піджаки з емблемою

Каноном університетських нарядів був щільний двобортний жакет, який завжди впізнаваний по емблемі коледжу. Носити піджак з гербом навчального закладу, в якому ви не вчилися, завжди вважалося поганим тоном. Але ось жакет з імпровізованим значком стане прекрасним доповненням до образу в стилі преппі.

 

2. Спідниця в клітку або шорти

Картата плісирована спідниця одна з найбільш впізнаваних елементів одягу в стилі preppy. З нею поєднується практично будь-яка блуза, сорочка, водолазка, светр і жакет. Молоденьким дівчатам зі стрункими ніжками можна носити коротку спідницю-плісе. Дорослим жінкам інфантильну довжину міні можна замінити картатою спідницею-олівцем. Для ланчу і прогулянок біля води можна вдягнути універсальні бежеві шорти.

 

3. Поло і джемпери

Джемпери, пуловери і блейзери також можуть бути з емблемою коледжу або прикрашені візерунком Аргайл. Такий орнамент з ромбів і квадратів часто зустрічається в класичних джемперах, одягнутих на сорочку. Не менш популярним і добре впізнаваним акцентом в стилі преппі вважається пов'язане поверх футболки поло з довгими рукавами.

 

4. Взуття

Для представленого стилю характерне зручне взуття на невисокому підборі або взагалі пласкій підошві. На кожен день обирайте шкіряні або замшеві лофери, оксфорди, броги і монки. Для прогулянкових

образів підійдуть топсайдери і мокасини. Дівчатам на вечірній захід можна піти в балетках або класичних човниках. Головне, щоб вам було максимально комфортно!

 

5. Сумки

Сумки в стилі преппі місткі і об'ємні. Серед них найбільш популярні сумки-листоноші, портфелі, сетчели, тоут і рюкзаки. Поєднувати їх слід з суворим взуттям. Такі сумки ідеально підходять для активного користування під час навчання, для робочих буднів і навіть для вікенду.

 

6. Аксесуари

Макіяж і аксесуари в стилі preppy - стримані і прості. Вони роблять формальний діловий стиль особливо цікавим.

 

Популярні аксесуари в стилі преппі:

• базові: класичний годинник і лаконічні окуляри;

• біжутерія: мінімалістичні сережки або підвіска;

• для шиї: краватки, банти, метелики, комірці та манжети;

• для волосся: хустки, стрічки та обідки.

 

Найбільш актуальними залишаються манжети, краватки, банти і обідки, які виступають завершальними акордами в створенні стильного іміджу.

 

https://ricci.com.ua/trikotazh-162-ta542-162-ta542
Трикотаж 162/TA542
https://ricci.com.ua/tkan-art.172-mr416172-mr416
Трикотаж 172/MR416

7. Кольорові гольфи і колготки

Гольфи завжди були важливим атрибутом уніформи спортсменів і школярок. Це стосується і дрес-коду в стилі преппі. Сьогодні високі гольфи і кольорові колготки вважаються справді вінтажними речами за допомогою яких можна виглядати стильно і привабливо. Щільні шкарпетки до коліна зручні для прогулянок в гумових чоботях, а однотонні високі моделі допоможуть створити ефект ботфортів. Щоб пограти з цікавими кольорами в образі, вибирайте кольорові колготки.

Адаптований під сьогодення стиль преппі витончено виглядає в будь-яких образах. Глибокий синій, яскраво-жовтий, бежевий, червоний і ніжні пастельні тони - це найбільш популярні колірні комбінації. Головне використовувати впізнавані деталі дозовано, щоб вони гармонійно доповнювали гардероб.

 

Бажаємо вам комфортних і красивих елітарних образів в актуальному preppy style!

 

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()