Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Як оригінально носити пальто в клітку: 4 свіжих ідеї

10. 10. 2019

Принт в клітку вже став справжньою класикою в одязі. Не дивно, що жіноче картате пальто вважається одним з найбільш популярних трендів цього року. Але тепер виділитися з натовпу за його допомогою стає складніше. Ми підготували для вас 4 модних способи, які допоможуть по-новому носити актуальне пальто в клітку, виглядати стильно, свіжо і оригінально.

 

Секрет популярності пальто в клітку

Хоча мода досить примхлива і мінлива, завжди є актуальні речі, перевірені часом. Картате пальто - один з таких «не старіючих» трендів, який розкішно виглядає у будь-якому осінньо-зимовому сезоні. І на це впливає кілька вагомих чинників.

Причини актуальності клітини:

1. Самодостатність візерунка.

https://ricci.com.ua/tkan-art.192-mr686192-mr686
Вовна 192/mr686
https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.192-mr656192-mr656
Пальтова вовна 192/mr656
https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.192-mr624192-mr624
Букле 192/mr624

Він не потребує додаткових прикрас чи складних поєднань в образі.

2. Універсальність малюнка.

Клітка ефектно виглядає на людях будь-якого віку і комплекції.

3. Синергічність.

Відмінно доповнює образ, поєднується практично з будь-яким одягом.

4. Доступність.

Принт в клітку завжди можна знайти в магазинах і серед якісних тканин.

Саме тому одяг в клітину настільки популярний, що вже котрий сезон поспіль не покидає лідируючі позиції. Тепле пальто з таким малюнком виглядає красиво, при цьому забезпечує затишок і тепло навіть в негоду. Стильно, практично і дуже зручно - це і є ідеальна формула популярності теплого пальто в клітку.

 

Як оригінально носити картате пальто

За часів пікової популярності пальто з картатим малюнком, складно привертати увагу тільки з його допомогою. При цьому не завжди у нас є час і сили, щоб заздалегідь детально продумати складний образ з базовими речами. Але ж так хочеться, щоб ми з гідністю носили головний тренд сезону і при цьому не були схожими на всіх. Ми підібрали кілька простих, але цікавих способів, які прекрасно урізноманітнюють звичні аутфіти з пальто в клітку.

https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.192-mr599192-mr599
Вовна пальтова 192/mr599
https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.182-sr954182-sr954
Пальтова вовна 182/sr954
https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.172-tx71172-tx71
Вовна 172/tx71
  1. В поєднанні з ременем

Підкреслити лінію талії і доповнити образ яскравим акцентом допоможе кольоровий ремінь. Він також вважається одним з модних трендів сезону, тому органічно впишеться в будь-який аутфіт. Такий образ добре виглядає на пальто оверсайз. Він ще більше створює ефект крихкості і витонченості жіночої фігури. З моделями прямого крою ремінь візуально струншає і витягує силует.

  1. З поясною сумкою

Сумки на поясі вже менш популярні, ніж в минулому сезоні. Але з їх допомогою також виходять стильні і нестандартні образи. Такий образ найбільше підходить для пальто з дрібним картатим малюнком, який здалеку здається практично однотонним. У цьому випадку саме поясна сумка в тон або контрастного кольору виділить ваш наряд і привабить більше уваги до найпопулярнішого принту сезону.

  1. З капелюхами і беретами

Здавалося б, що головні убори - це окремий акцент в образі, який перетягне на себе головну увагу. Але ось в поєднанні з модним пальто в клітку виходить неймовірно гармонійний образ, який виводить стиль на абсолютно новий рівень. Виглядають такі комплекти елегантно, стильно і дорого. А якщо ще пограти з червоним кольором, то можна приміряти на себе впізнаваний образ розкішної парижанки.

  1. Гра кольору

Вдала комбінація кольору - це один з найсильніших способів привернути увагу оточуючих. Дуже складно не помітити такі комплекти одягу в натовпі, тому що виглядають вони дивовижно цілісно і просто зачаровують своєю гармонійністю. Незважаючи на такий приголомшливий ефект, скласти такі образи досить просто. Вам потрібно всього лише виділити який-небудь один додатковий колір, який зустрічається на вашому пальто і продублювати його в одязі або аксесуарах.

Для вдалого образу важливо ще звертати увагу на матеріал і розмір малюнка. Вибирайте якісні вовняні, трикотажні або комбіновані матеріали в перевірених магазинах тканини, як наприклад «Stella Ricci», якщо хочете щоб одяг мав охайний вигляд, служив століттями і добре зігрівав в будь-яку негоду. Невисоким дівчатам або з пишними формами підійде дрібна клітка з ефектом смуг нейтральних кольорів. Худим і струнким більше імпонує велика широка клітка будь-якого кольору.

 

Бажаємо вам ефектних і нетривіальних образів з трендовим жіночим пальто в клітку!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()