Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Які модні кольори осені-зими 2020-2021 личать саме вам

27. 08. 2020

Хочете дізнатися, які з модних кольорів сезону осінь-зима 2020-2021 бездоганно підходить саме вам? Тоді ця стаття буде вам корисна. Ми виділили найвдаліші варіанти модних відтінків для вашого кольоротипу, які допоможуть  виглядати свіжо, стильно та привабливо.

 

Модні кольори осінь-зима 2020-2021

Трендова палітра 2020-2021 зібрала розкішні для прохолодної пори відтінки. Вона практична, функціональна, гармонійна. Особливістю осінньо-зимової палітри стали відразу три відтінки рожевого кольору, чого не спостерігалося навіть у весняних вибірках.

Модні відтінки в осінньо-зимового сезону 2020-2021:

1.Amberglow - соковитий апельсиновий.

2.Samba - насичений темно-червоний.

3. Sandstone - спокійний бежево-пудровий.

4.Classic Blue - універсальний класичний синій.

5.Green Sheen - неоновий лаймовий.

6.Rose Tan - ніжний рожево-бежевий відтінок.

7.Ultramarine Green - приглушений зелений.

8.Fired Brick - колір обпаленої червоної цегли.

9.Peach Nougat - персиково-рожевий відтінок.

10.Magenta Purple - глибокий пурпурний відтінок.

Експерти Пантон вважають, що головні тони осінньо-зимового сезону відображають прагнення до універсальних, довговічних кольорів. Вийшла приємна підбірка природних відтінків, які легко комбінуються між собою. Рекомендуємо не слідувати сліпо трендам, а вибирати колір усвідомлено. Тільки кольори, які підходять вашому кольоротипу надають шкірі свіжий вигляд, здорове сяйво і допомагають виглядати молодше.

Найпопулярнішими відтінками сезону будуть варіації червоного, рожевого, світлого бежевого та синього кольору. Це відмінна осінньо-зимова палітра для створення впевнених, романтичних, заспокійливих й елегантних образів. Серед принтів актуальними залишаються анімалістичні візерунки, геометричні фігури, етнічні мотиви і печворк.

 

Розбираємо модні кольори осінь-зима 2020-2021 по кольоротипу

Після оголошення головної палітри сезону, модні кольори 2020-2021 на певний час стають культовими. Жінки орієнтуються на них при виборі одягу, манікюру, макіяжу і кольору волосся. Але навіть трендовий відтінок може зіпсувати весь образ, якщо він вам не підходить.

Колір одягу впливає на ваш вік. Точніше на скільки років ви виглядаєте. Неправильний відтінок зробить обличчя сірим, млявим, втомленим, що візуально старить. Тому так важливо вибирати ті кольори, які вам дійсно йдуть, а зовні роблять красивіше і молодше. В молодості обличчя завжди виглядає яскравіше, а між волоссям, рисами обличчя і шкірою завжди є контраст. З віком він блякне. Секрет в тому, що правильний відтінок одягу здатний повернути ці контрасти. На допомогу приходить теорія кольоротипів, де колір одягу безпосередньо залежить від підтону вашої шкіри.

Подивіться на себе уважно

Навіть без особливих знань і поглиблень в заплутану теорію кольоротипов всі ми підсвідомо знаємо, що нам потрібно. Тільки визначаємо ми це як «пасує» або «не пасує» нам певна річ. Звичайно ж, іноді ми помиляємося. Особливо через погане освітлення або софіти магазину, що «продають» одяг. Щоб мінімізувати ризик і прискорити процес вибору одягу правильного кольору, рекомендуємо уважно придивитися до себе в дзеркалі при денному освітленні.

Зверніть увагу! Якщо ви носите правильні відтінки, то одяг візуально згладжує навіть зморшки і синці на вашому обличчі. З віком контраст між відповідними і невідповідними кольорами стає помітнішим.

Якщо у вас більше «теплих» відтінків, наприклад, янтарно-карі очі та карамельно-каштановий колір волосся - вибирайте модні кольори осінь-зима 2020-2021 з домішкою теплого жовтого кольору: янтарно-помаранчевий, приглушено червоний, пісочний. Якщо ви спостерігаєте більше «холодних» відтінків, білосніжна шкіра і сіро-блакитні очі - віддавайте перевагу одягу з вкрапленням синього кольору.

 

1.Весняний

Людям теплого весняного типу властива особлива ніжність і легкість. Їм підходять чисті кольори. Основним часто виступає ніжний блакитний колір. Добре виглядають всі відтінки соковитої зелені, насичені жовті, персикові, кремові відтінки.

Ідеально підходять: всі відтінки рожевого.

Краще уникати: глибокий пурпурний, бордовий.

2.Літо

Літній тип зовнішності схиляється до холодного підтону. Тут доречні інтенсивні яскраві кольори: малиновий, бордо, лимонний, холодний рожевий, припиленний темно-синій.

Ідеально підходять: яскравий неоновий лаймовий.

Краще уникати: всі відтінки рожевого, помаранчевий.

3.Осінь

Теплі кольори з нотками золота - кращий вибір для «осені». Підійдуть теплі бежеві, оливково-зелені, фіолетово-сині, помаранчеві, червоні, лососеві відтінки.

Ідеально підходять: апельсиновий, темно-червоний, колір обпаленої червоної цегли.

Краще уникати: світло-рожеві.

4.Зима

Другому холодного кольоротипу підходять контрастні кольори в одязі. Найбільше імпонують глибокі сині та насичені рубіново-червоні кольори. Але жовтувато-молочні відтінки будуть виглядати хворобливо.

Ідеально підходять: синій, пурпуровий.

Краще уникати: жовтий, апельсиновий.

Звичайно, все суто індивідуально і кожному кольоротипові можна підібрати свій відтінок червоного, зеленого, синього та жовтого. Але на це потрібно більше часу і сил. Сприймайте модні кольори сезону осінь-зима як приклад для натхнення, а не строгу колірну базу. В інтернет-магазині «Stella Ricci» можна купити ексклюзивні брендові тканини з Італії в будь-якому модному відтінку з палітри Пантон.

 

Обирайте свої правильні осінньо-зимові кольори 2020-2021 для створення найбільш вдалих освіжаючих образів!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()