Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Класика елегантного епатажу - голі сукні сезону Осінь-Зима 2021/22

24. 09. 2021

Вересень в багатьох сферах вважається початком нового сезону. Мова не тільки про модну індустрію. Восени стартують покази, презентації, нові телешоу і, звичайно, весілля. Не варто забувати, що в найближчому майбутньому нас чекає зустріч Нового Року та низка святкових корпоративів. Такі заходи зобов'язують усіх учасників виглядати виключно, яскраво і незабутньо. У цій статті ми розповімо про особливий вид урочистих образів, які однозначно підкорюють своєю жіночністю, відвертістю і сміливістю. Як бонус підкажемо, де знайти найкращі тканини для реалізації ваших сміливих ідей!

 


 

Вважається, що першим «naked dress» було саме та знаменита суня Мерлін Монро, в якому вона чуттєво виконала "Happy Birthday To You". За роки розвитку моди ідея виробу розвинулася і отримала нові форми. Найчастіше, такого роду наряди прикрашають вишивкою, аплікацією, мереживом і воланами. Якщо говорити конкретно про сезон Осінь-Зима 2021/22, то фахівці Stella Ricci виділили ідеї з колекцій Valentino, Elie Saab, Fendi і Dior.

 

Колекція Elie Saab Couture Fall/Winter 2021-2022 вразила нас безмежною легкістю і жіночністю. Тут присутні невагомі мережива, гліттер, розшиті паєтками і аплікаціями сітки. Доповнені образи декоративними поясами, важкими тканинами і однотонним шифоном. Рішення цього модельєра допоможуть у створенні "тієї самої" кращої у світі весільної сукні. Якщо вам не до душі строгий мінімалізм, але важливо зберегти гармонію образу - надихайтеся творіннями саме цього ливанського кутюр'є.

А тут https://ricci.com.ua/grid ви знайдете сітки для пошиття суконь

 

Dior у колекції Haute Couture Осінь-Зима 2021-2022 створили шифонові однотонні моделі з густими драпіровками, деякі з них доповнені крупною сіткою, пір'ям і воланами. Головну сукню колекції дизайнер Марія Грація Кьюрі створила в зеленому кольорі. Дизайнер повідомила, що переглянула своє ставлення до кутюрної моди і вирішила, що вона повинна бути більш стриманою і повсякденною - в стилі New Look 60-х років минулого століття.

Ідеї ​​прозорих суконь від Dior підійдуть для багатьох урочистих випадків, від суконь нареченої і дружки до сукні ведучої заходу.

Шифонове плаття саме те, що ви хотіли? Переходьте сюди https://ricci.com.ua/chiffon і обирайте тканину для реалізації вашої ідеї

 

Витонченість і грація, легкість і гармонія втілилися в кутюрній колекції Fendi FW 2021/22. Тут сітка, органза і шифон, розшиті аплікаціями і стрічками, доповнені болеро, сумками і масивними прикрасами. Шанувальниці бренду однозначно оцінять позачасові вироби, що оспівують елегантність в італійському дусі і неперевершене мистецтво високої моди.

Запрошуємо вас сюди https://ricci.com.ua/organza для вибору органзи і створення суконь в дусі Fendi

 

На десерт ми залишили короткий огляд ідей Valentino Осінь-Зима 2021/22 Ready-To-Wear в Мілані. За задумом дизайнера колекція в чорно-білому кольорі створена як данина поваги майстерності, мистецтву і культурі, що знову відроджуються після жахливих втрат, пов'язаних з ковідом. Лейтмотивом колекції стали геометричні візерунки ромби і клітка, а також прозорі вироби із хвилеподібним візерунком, що нагадує рибальську сітку. Прозорі вироби Valentino цього сезону підійдуть і для повсякденного носіння. Вони вишукано урізноманітнять Ваш буденний гардероб і підкреслять винятковий смак свого володаря.

 

На завершення варто зазначити, що прозорий одяг зобов'язує тримати свою фігуру в формі і завжди враховувати особливості оточення, де ви плануєте у ньому з'явитися. Однозначно не варто боятися відвертих образів, потрібно лише доповнити їх безшовною білизною або боді під колір шкіри, для якого пропонуємо використовувати ось цей трикотаж https://ricci.com.ua/tkan-art.211-mr872211-mr872 з нашого асортименту.

 

Бажаємо вам провести цей сезон святкових заходів яскраво і незабутньо, а також нагадуємо, що завжди раді супроводити вас у пошуках відповідних тканин для створення бажаних образів. Ми проконсультуємо по телефону 050-588-52-77 та надішлемо потрібні зразки тканин поштою.

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()