Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Об'ємні рукави 2020: створюємо максимально ефектні образи

26. 02. 2020

Мода на гіперболізовані деталі у 2020 році продовжує своє стрімке зростання. Цим сезоном акценти з виробів оверсайз плавно перемістилися на одяг з об'ємними рукавами. Це неймовірно стильний і жіночний тренд 2020 року, який встиг стати головною прикрасою популярних образів street style. У цій статті ми розповімо, які види рукавів зараз найбільш актуальні та з чим вони вдало поєднуються.

 

Модні фасони об'ємних рукавів 2020

Найбільш стильні сукні та блузи цього сезону доповнені об'ємними рукавами. Це може бути злегка розширений крій в плечах або зап'ястках або ж десятки зайвих сантиметрів по усій довжині. Романтичні вироби виходять з ніжного шифону і струмуючого шовку, а фактурні – з костюмної шерсті, щільної органзи, неопрену. Сьогодні практично будь-який об'єм в одязі в області рук вважається неймовірно стильним доповненням образу. Але ми виділили найактуальніші фасони рукавів на 2020 рік.

https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.201-mr698201-mr698
Сітка 201/mr698
https://ricci.com.ua/ukr/veljur-devore181-sr844
Деворе 181/sr844
https://ricci.com.ua/ukr/shifon-201-mr728201-mr728
Шифон 201/mr728
https://ricci.com.ua/ukr/khlopok-181-mr527181-mr527
Бавовна 181/mr527
https://ricci.com.ua/ukr/proshva-000-tv17000-tv17
Прошва 000/tv17
https://ricci.com.ua/ukr/shifon-161-mi444-161-mi444
Шифон 161/mi444
https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.191-sr989191-sr989
Деворе 191/sr989

Модні види об'ємних рукавів:

  • єпископський;
  • ліхтарик;
  • балон;
  • дзвоник;
  • кльош;
  • буфи.

«Єпископський» рукав відрізняється своїм широким вільним кроєм, який має вузьку манжетку у зап'ястка. Рукав-ліхтарик може бути різних розмірів і довжини, але завжди по своїй формі нагадує кулю. Балон – це прямий рукав, який розширюється приблизно в області ліктя і закінчується вузькою резинкою або манжеткою. Дзвоник і кльош характеризуються розширеним кроєм до низу з будь-якої частини. Величезні рукави буфи нагадують ті ж «ліхтарики», але мають складки і сильно звужуються до низу. Підносити фігуру максимально виграшно в такому одязі допоможуть правильно підібрані рукави та ефективно розставлені акценти.

Кому підходить тренд на об'ємні рукави

Об'єми в області плечей, в першу чергу порадують дівчат зі статурою «трикутник». Адже це чудовий спосіб збалансувати апетитні стегна з вузькими плечима та підкреслити свою витончену талію. Але сьогодні існують абсолютно різні по фасону рукави, які допоможуть не лише надати бажаних об'ємів, але і приховати занадто великі плечі. Тому одяг з об'ємними рукавами виступає прекрасним інструментом для візуальної корекції будь-якої фігури.

Популярний одяг з об'ємними рукавами:

  • сукні;
  • блузи;
  • светри;
  • сорочки.

Підняти свій стиль на новий рівень і додати йому трохи грайливості допоможуть оригінальні блузи та сорочки з максимально великими рукавами. Створити чуттєвий, трохи драматичний вечірній образ можна за допомогою приталеної сукні з пишними рукавами. У демісезонний період ідеальним доповненням вашого повсякденного образу стане яскравий светр з широким незвичайним кроєм. Ще один важливий плюс для сучасного світу – об'ємні рукави завжди прекрасно виглядають на фотографіях.

Як стильно носити одяг з об'ємними рукавами

Навіть масивні рукави матимуть елегантний вигляд, якщо вони створені з ніжного трикотажу або натуральних матеріалів без домішок. У інтернет-магазині італійської тканини «Stella Ricci» ви знайдете саме такі зразки для створення розкішних образів по виду та за якістю. Сукні, блузи і навіть светри з таким доповненням дуже універсальні. З ними можна створювати чудові аутфіти для виходу у світ, для офісної роботи або розслабленої прогулянки.

Сорочки і блузи

Блузи і сорочки зі збільшеним рукавом прекрасно поєднуються з джинсами, штанами, шортами і облягаючою спідницею. Блуза на запах з V- образним вирізом і бантом взагалі головний хіт сезону! Вона виглядає дуже артистично з джинсами з 80-х і просто неймовірно жіночно з елегантною спідницею-олівець. А звичайні білі сорочки з широким рукавом і шкіряним сарафаном – просто ультрамодні.

Сукні з об'ємними рукавами

Пишні рукави можна вважати основним елементом декору у сукні. При цьому сам фасон виробу відходить на другий план. Вони можуть бути виконані в стилістиці романтичного провансу, ділових суконь-сорочок або у вільному авангардному напрямі. Головне завжди дотримуватися балансу: чим об’ємніше рукави, тим більш простішим має бути крій самої сукні.

Трендові рукави в сукнях 2020:

  • з відкритими плечима;
  • прозорі;
  • ретро.

Сукні з об'ємними рукавами блискавично залучають до себе увагу витонченим видом. Якщо ще трохи відкрити лінію плечей, то ваш силует здасться тендітнішим і стрункішим. Прозорі вставки забезпечують аутфіту легкість, свіжість і принадну казковість. А сукні в стилі ретро з акцентом на рукавах надають неймовірній жіночності.

Светр або теплий топ

Светр з широким рукавом – прекрасний модний тренд для зими та весни 2020 року. Вони стильно виглядають і відмінно зігрівають в морози. Актуальними залишаються моделі з кашеміру, м'якої шерсті та щільної бавовни. У холодну погоду светр з об'ємними рукавами рекомендуємо поєднувати з кюлотами, брюками палаццо і mom-jeans. Для теплішого періоду підійдуть шкіряні брюки і спідниці.

 

Створюйте стильні та кокетливі образи з модними об'ємними рукавами в одязі 2020!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()