Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Топ-15 найбільш актуальних трендів осінь-зима 2019-2020

14. 08. 2019

Попереду останні тижні літа, а значить, зараз саме час готуватися до прийдешнього сезону. Головні тренди осені і зими 2019 року стали відомі ще навесні. Серед них є нові акценти, вже звичні тренди і незвичайні дизайнерські рішення. Ми ж підготували для вас список найактуальніших тенденцій, на які слід звернути увагу в процесі підготовки.

Нові тренди моди осінь-зима 2019-2020

У цьому сезоні багато повторюваних елементів з попередніх років. Але серед них добре проглядаються нові тенденції або експерименти зі звичними речами. Наприклад, тепер класичним тренчкотом нікого не здивуєш. Інша справа незвичайний крій з асиметрією, кольоровими вставками, написами, розрізами або модель з невеликим кейпом - хевлок. Ромбоподібний аристократичний візерунок - аргайл, зараз стає символом стриманості і цнотливості в моді.

Нові тенденції:

1.  Хевлок.

2.  Аргайл.

3. Панами-відра.

4. Стьобані речі.

5. Рукава-рукавички.

Звичні для літа панами отримали більш щільну форму для прохолодного сезону. Гібридні форми панами-відра пропонують поєднувати з вечірніми, романтичними і розслабленими повсякденними образами. Улюблені пуховики і стьобані речі залишаються радувати дівчат своїм комфортом і теплом. Правда тепер особливо модними вважаються стьобані спідниці, жилетки і сукні. А ось рукава нам пропонують і зовсім відокремлювати від одягу. Тому їх можна носити окремо, як мітенки.

Повторювані тенденції моди осінь-зима 2019-2020

Мода на шкіру продовжує дивувати монохромними образами. На подіумах ми бачили багато кольорових шкіряних костюмів, суконь і плащів. Але найчастіше зустрічалася саме чорна шкіра. Маскулінні сукні та піджаки з об'ємними плечима все ще впроваджуються в жіночий гардероб. Накладні плечі відмінно грають на контрасті з лінією талії, роблячи її неймовірно вузькою, а саму дівчину - стрункою. Великі кишені, неон і пір'я також залишаються з нами з весни-літа, хоч і трохи зміненими.

Старі тренди:

1. Чорна шкіра.

2. Об'ємні плечі.

3. Кармани.

4. Банти.

5. Клітка.

Популярні в попередньому сезоні банти продовжують надавати образу ніжності і романтичності. Але якщо раніше вони знаходилися де завгодно, то восени закріпилися на шиї у вигляді банта-краватки. Ну і, звичайно ж, жодна осінь не може обійтися без улюбленого принта в клітку. Варіантів такого малюнка багато: клітина лісоруба або принца Уельського, шотландська або англійська, гусяча лапка або шаховий малюнок, а також дивовижні абстрактні варіанти.

Незвичайні напрямки в моді осінь-зима 2019-2020

Якщо хочете виділитися з натовпу, використовуйте ультрамодні тренди з оригінальним дизайном. У цьому сезоні це - ланцюги з кристалів. Тільки сміливі дівчата зможуть доповнити свій образ плетеними павутинами або цілими накидками з таких ланцюгів. Для світського заходу можна вдягнути надмірно велику сукню з рюшами. Або наважитися на глибокі вирізи в області декольте, які і зовсім оголюють груди. Але такий подіумний тренд краще адаптувати до реальності за допомогою додаткового топа, майки або сорочки.

Несподівані тренди:

1. Ланцюги.

2. Величезні сукні.

3. Глибокі вирізи.

4. Ремені-корсети.

5. Троянди.

У моді тонка талія, яку модельєри рекомендують підкреслювати за допомогою пояса поверх будь-якого одягу. Іноді ремінь має дуже широкі і щільні форми, які вже більше схожі на корсет. Крім еклектики, леопарда, зебри і печворку максимально популярним малюнком стали великі троянди. Завдяки циклічності моди багато названих речей вже є в гардеробах жінок. А за допомогою якісних італійських тканин від «Stella Ricci» ви легко пошиєте ексклюзивні речі на замовлення за своїми індивідуальними мірками.

 

Бажаємо вам підібрати найстильніші і зручні образи для осінньо-зимового сезону 2019-2020!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()