Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Як носити теплий кардиган восени 2020: 4 стильних варіанти

14. 10. 2020

З приходом холодної погоди кардигани стають популярними незалежно від віянь моди. Але щороку серед затишних трикотажних моделей є свої фаворити. Ми підібрали 4 найстильніших варіанти для осінніх аутфітів з сучасними теплими кардиганами.

Топові образи з теплим кардиганом на осінь 2020

Кардиган – вкрай універсальна і необхідна річ. Це запорука хороших багатошарових образів для будь-якої пори року. Закутатись в теплу в'язану накидку, коли на вулиці істотно похолодало, завжди неймовірно приємно. А виглядати при цьому стильно – приємніше вдвічі.

У сьогоднішній підбірці ви побачите найпопулярніші, цікаві та трендові варіанти поєднань з кардиганами. Це справжній стильний порятунок для будь-якої погоди.

1.Кардиган без застібок

Кардигани без ґудзиків і блискавок стали шалено популярними в останні роки. Вони носяться нарозхрист в якості теплої довгої накидки. Такі моделі повинні бути достатньо великими, щоб при бажанні в них можна було закутатись. Вільний крій створює невимушений образ і промальовує вертикальну лінію, яка візуально робить фігуру стрункішою.

Порада! Якщо у вас немає такої моделі, то завжди можна на звичайному довгому кардигані просто не застібати ґудзики.

 

Щоб образ з кардиганом без застібок виглядав елегантно і гармонійно, поєднуйте його з одягом, що прилягає до тіла. Зверху це можуть бути водолазки, майки і топи, внизу - легінси, спідниці або завужені донизу штани-банани. Однією з найбільш модних моделей без застібок в цьому році вважається об'ємний кардиган з рукавами-буфами.

2. Заправлений замість блузи

Тонкий в'язаний кардиган на осінь стане відмінною заміною тонких блуз. Для ідеального образу підійде вільна укорочена модель на ґудзиках.

Короткий кардиган легко заправляється в штани, шорти або спідницю, тим самим відмінно підкреслює талію, робить її більш тонкою. Неймовірно жіночний образ виходить разом з вільними брюками з високою посадкою.

Зверніть увагу! Тонкий кардиган з V-подібним вирізом можна носити на голе тіло. Тому важливо, щоб він був приємний на дотик і не подразнював шкіру.

3. З сукнею або топом в білизняному стилі

Найзатишніший жіночний аутфіт з теплим кардиганом виходить в комплекті з тонкою сукнею або топом в білизняному стилі. Такий контраст текстур виглядає ніжно, легко і витончено.

Кардиган грубої в'язки бездоганно поєднується і з головним хітом цього літа – укороченим топом. Він нівелює його відвертий вигляд, робить образ витонченим, затишним і комфортним. Тому якщо ви не наважилися влітку надіти спокусливий і неймовірно модний топ-бра, то цілком можете втілити свою мрію, доповнивши образ теплим кардиганом.

4. З широким ременем або поясною сумкою

Ми вже не раз спостерігали, як дизайнери за допомогою ременя надавали свіжих ноток класичним сорочкам, піджакам або пальтам. Те ж саме можна зробити з кардиганом: додати зверху контрастний або відповідний за кольором ремінь. Це відмінний спосіб щоб:

  •  підкреслити талію;
  • зафіксувати кардиган без застібок;
  • створити з довгого кардигана спокусливе плаття.

 Зробити образ з кардиганом легким і практичним допоможе поясна сумка. Її популярність трохи стихла, але вона ще може стати стильним акцентом у вашому образі. Найкраще підійдуть сумки контрастного кольору, з модним анімалістичним принтом або незвичайної форми.

Де знайти якісний трикотаж для модних кардиганів

Щоб кардиган ідеально сів по фігурі та був дійсно приємним до тіла, його краще шити на замовлення. М'який і затишний італійський трикотаж – ідеальна база для поповнення гардероба якісної річчю. В інтернет-магазині «Stella Ricci» ви знайдете брендовий трикотаж різної текстури, який підійде для пошиття універсальних кардиганів, стильних суконь і комфортних костюмів.

Бажаємо вам насолоджуватися осіннім затишком в теплих кардиганах, незалежно від погодних умов за вікном!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()